Modele unghii cu gel toamna

Unghiile sunt Cartea de viziă a oricărei femei. Prin urmare, este obligatoriu ca manichiura noastră să aibă parte de atenție sporită din partea noastră. Dacă nu Cine permiți, DIN Varii motive, să ajungi la un salon de manichiură cel puțin o dată PE Lună, atunci boutisse tot posibilul ca acasă să Cine îngrijești Cât mai bine unghiile. MODELE de Unghii simple pentru 2018. Sunt potrivite mai ales pentru Unghii scurte Unghiile roșii sunt DemoDate! 16 idei de manichiuri perfecte pentru primăvară dat fiind ca toamna se apropie cu repeziciune, Probabil ca va ganditi deja ce modele de Unghii cu gel va veti face in viitorul apropiat. Poate ca urmeaza prima ZI de Scoala sau prima ZI de facultate, poate ca pur si simplu va doriti sa va asortati manichiura cu Natura Care se va dezlantui, cat de curand, intr-o simfonie de Culori. Toamna este un anotimp generos Din acest Punct de cel al culorilor, iar nuantele pe care le Puteti folosi la modelele voastre de gel de Unghii pentru toamna sunt Calde, de la galben, portocaliu, Rosu, aramiu sau chiar auriu. Unghiile de culoare bordo se pot Decora nu doar cu auriu, Dar și cu argintiu. Pentru aceasta puteți folosi sclipici, pigmenți, kami Fubuki, romburi și autocolante.

În ultimele colecții de ojă-gel au apărut foarte multe nuanțe interesante de bordo: de la deschise pana la cele mai întunecate. Unghiile complet pictate nu mai sunt la modĂ! Cum arată manichiura verii 2018 aceasta este o manichiura Clasica, Care in 2018 la Sigur nu-si va pierde DIN popularitate. Toamna si iarna adaugati in colectia DVS. de OJe nuante de visiniu, vin sau cirese, si mai aproape de primavara, intoarceti-va la Rosu Purpuriu sau bordo. Cu toate acestea, nimeni nu va interzice sa faceti exact contrariul. Nu te Speria! Nu este vreo ciudățenie. Unghiile ovale-pătrate sunt un mix între cele ovale și cele pătrate, în Care colțurile sunt foarte bine rotunjite. Acest lucru poate să fie un avantaj, pentru că unghiile nu se mai agață.

Dacă Cine plac unghiile pătrate, modelul acesta nu te obligă să renunți la Ele, Dar te provoacă să încerci ceva Nou. Unghiile cu Flori nu mai sunt la modĂ! Uite cu ce să le înlocuiești acestă formă de Unghii se numără printre preferințele ira cu o personalitate mai îndrăzneață. Unghiile trebuie să fie Cât mai Lungi. Principiul este același ca la unghiile Stiletto, Dar Vârful este pătrat. Pentru că unghia este Lungă, potï să încerci o mulțime de modele. Dupa ce am aflat de unde putem sa ne aprovizionam cu produsele cele mai bune, IATA si fotografiile toamnei pentru modelele de manichiura cu gel unde daca nu in Natura se pot face de l`idei Noi? Si iarasi apelam la texturile Naturale, Care in acest saison au devenit Marmura si preuzeaua. Combinatiile de Culori trebuie sa fie Cat se poate de Naturale (Negru, Alb, GRI, turcoaz, bleu), iar SARM le va da petele in Culoarea aurului. Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine. Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018.

Melkior Professional este un marque prezent PE Piata Internationala cu produse cosmetice Premium, plasate la Intersectia dintre calitate superioara si preturi echilibrate. Produsele Melkior, aflate si in magazinul en ligne, sunt destinate atat profesionistilor, cat si clientilor obisnuiti, acoperind numeroase nevoi de Consum ALE femeilor care isi doresc sa fie Frumoase si apreciate.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.