Modele de crosetat flori

10. Croșetezi la fel următoarea petală: lănțișor de 2 ochiuri, 3 piciorușe duble în următorul spațiu, lănțișor de 2 ochiuri, punct alunecat în următorul spațiu. Draga mari, IMI pare bine ca ai reusit sa crosetezi Flori. Nu e prea greu, nu-i ASA? Trimite-ne poze cu creatiile conte. Poti folosi Florile crosetate si ca martisoare, atasate de cadouri, ca Brose sau accesorii de Prins in par. si DA, mai avem si alte modele de ajungeam si le vom Publica. Spor la lucru. EMA Snurul se poata ATASA (Unul din Comert) sau pur si simplu rasuciti cele doua Fire astfel incat sa fie totul fait à la main. Va multumesc, dressent intr-o Lume in care totul se invarte in jurul Banului, AIAC sunt oameni soins Care se daruiesc pentru semi. Vocea dumneavoastra un balsm pentru mine o companie placuta a unui OM Care Traieste singur.

Un excellent Profesor prin care am reusit sa crosetez botosei si caciulte pentru nepotii Mei.. Va mutumesc! Cu toata Dragostea Maria Muresan! Multumesc mult de acest matériau! Un fost f. Explicit. Am facut si eu niste ajungeam si le-AM aplicat PE o bluza. Va voi trimite poze. 7. Croșetezi 3 piciorușe mari în primul spațiu DIN CERC. Previous post cel mai simplu modèle de caciula crosetata multumesc si eu! Spor la crosetat si multa inspiratie! Sunt asaaaaaaaaaaaaaaaaaa de incantata. AM invatat sa FAC pentru prima oara urmarind filmuletul de aici. Am facut deja doua, si nu mai mai opresc. :))) Sunt f fericita!!!!!!!!!! Multumesc! Mai aveti si alte modele de floricele? Cu Drag mari cum sa crosetezi o Floare de EMA Winter sur Vimeo. Urmărește și filmul de mai jos ca să Vezi cum să croșetezi o Floare cu 5 petale.

Trimite-ne PE adresa redacției poze cu creațiile conte. 12. potï lăsa Florile așa cum sunt sau le potï atașa mărgele sau Nasturi în mijloc. Ca si Schema de inspiration am folosit urmatoarea Diagrama: multumesc! Desi sunt la inceput am reusit sa crosetez mai multe ajungeam dupa modelul DVS. Eu nu am reusit sa FAC nimic. Lantisorul a fost usor de facut, Dar restul nu am inteles. Va multumesc pentru timpul si dédiatia pe care le puneti in aceste tutoriale. Aveti o Voce Calda si explicati foarte bine modelele.

Anul acesta nu mai Cumpar martisoare, ci le fac. 9. În următorul spațiu DIN CERC unești cu punct alunecat. Aceasta este prima petală. Anul trecut am postat un tutorial pentru un flururas crosetat, un Martisor dragalas pentru copii. Acum AM ZIS ca trebuie sa inspir si cu un Martisor finut pentru Gosh si domnisoare, ASA ca am venit cu acest Tutorial al unei Flori simple, Dar de efect. Alina, ma Bucur mult ca ai invatat cum sa crosetezi urmarind filmul meu. Trimite-ne PE adresa poza@revista-atelierul.ro poze cu Florile crosetate de Tine si Noi le vom Publica. IAR daca urmaresti si Celelalte tutoriale de crosetat, cu siguranta VEI invata sa realizezi tot ce e prezetat. Ma Bucur enorm sa vad ca munca MEA sont si Roade. Va urez multe Momente Frumoase alaturi de nepoti si Spor dans CEEA CE faceti! Momentan nu am realizat niciun astfel de Tutorial. Daca un Artizan va fi interesat sa realizeze acest Tutorial pentru Atelierul il vom Publica cu Drag.

Cu siguranță ați Admirat floricelele croșetate aplicate PE fustițe și căciulițe.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.